nl uk

VAN GORP BIOLOGISCHE VOEDERS

Van Gorp Biologische Voeders B.V. produceert en verkoopt, zoals de naam al aangeeft, uitsluitend biologische diervoeders. Het bedrijf is ontstaan uit Van Gorp Diervoeders, een particuliere diervoederproducent die in 1923 in Waspik is opgericht . Vanaf 1990 worden door Van Gorp biologische voeders geproduceerd. Deze voeders worden geproduceerd volgens de Europese Regelgeving voor biologische landbouw (EG 834/2007 / EG 2092/91) en aansluitend volgens de aanvullende regelgeving van diverse landen waar onze voeders worden geleverd.

 

Van Gorp heeft gekozen voor een aparte productielocatie in Schalkwijk. Diverse factoren vereisen een specialisatie voor een goede verantwoorde biologische productie, namelijk:

  • Groter assortiment biologische grondstoffen
  • Grondstoffen vrij van genetische manipulatie
  • Productie vrij van toevoegingen zoals groeibevorderaars en antibiotica

Door deze speciaal voor biologisch voeders ingerichte fabriek kunnen wij u een nog veiligere en betere kwaliteit voer garanderen. Controle op de biologische kwaliteit en herkomst vind plaats door Skal. Naast de certificatie voor biologisch worden de voeders ook geproduceerd volgens GMP+ en HACCP voor kwaliteitszorg en productiemethoden. Tevens zijn wij lid van SecureFeed.


Momenteel is Van Gorp Biologische Voeders B.V. een van de belangrijkste producenten . De voeders worden geleverd aan veehouders, zorgboerderijen, dierentuinen en ook onder private label aan collega-voerproducenten in Nederland en diverse andere landen in Europa. Het assortiment bestaat uit voeders voor vrijwel alle diersoorten, zoals: Melkvee, Vleesvee, Geiten, Schapen, Varkens, Pluimvee, Konijnen, Paarden en zelfs ook Rendieren, Zebra’s, Lama’s, Struisvogels en Petfood. Deze voeders zijn beschikbaar voor zowel veehouders als ook voor de hobbysector. Meer informatie over de diverse biologische diervoeders vindt u op deze pagina onder productgroepen.

van Gorp Diervoeders biologischevoeders

PRODUCTGROEPENZOEK EEN DEALER

Vul hieronder uw 4 cijfers van uw postcode in om uw dichtsbijzijde dealer te vinden


zoek naar dealers


CERTIFICATEN