nl uk

VAN GORP DIERVOEDERS

Ga voor informatie over onze kleindiervoeders naar de vernieuwde website www.vangorphobbyvoeders.nl

 

Van Gorp Diervoeders B.V. is een particulier diervoederbedrijf dat haar wortels heeft in Waspik. In eerste instantie werd, sinds de oprichting in 1923, het aangeleverde graan van de boeren verwerkt in de windmolen. In de loop der jaren is Van Gorp uitgegroeid tot een moderne producent en leverancier in alle sectoren van diervoeders. De productie van de hobby- en gangbare voeders vindt sinds 2005 plaats in de ruim opgezette fabriek te Waalwijk.

Van Gorp Diervoeders B.V. kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten. Het bedrijf legt zich toe op het produceren van diervoeders in de volgende sectoren:

  • Kleindiervoeders
  • Horsefood "the best" Paardenvoeders
  • Biologische Voeders
  • Rundveevoeders

Houders van (sier)kippen, konijnen, struisvogels, schapen, geiten, herten, sierhoenders en watervogels kunnen een keuze maken uit een ruim assortiment. De eisen aan deze voeders zijn volledig afgestemd op de dieren binnen de hobbysector. Zo zorgen een goede mineralenbalans, een juist vitaminepatroon en speciale kruiden voor een gezond en vitaal dier. Speciale aandacht is geschonken aan de voeding voor de jonge dieren, omdat een gezonde groei, zeker in de opfokperiode, de basis is voor de verdere ontwikkeling van alle dieren.

 

Horsefood "the best" is een landelijk bekend merk paardenvoeder van een hoogstaande kwaliteit. In de receptuur wordt door het gebruik van goede en eerlijke grondstoffen een smakelijke brok verkregen. In het productieproces wordt continue aandacht geschonken aan de maalfijnheid en de hardheid van de brokken. In combinatie met deskundige voorlichting kan Horsefood "the best" iedere vergelijking weerstaan.

 

Naast kleindiervoeders, paardenvoeders en biologische voeders heeft Van Gorp een uitgebreid assortiment rundveevoeders beschikbaar, waaruit de veehouder in overleg met de bedrijfsadviseur een keuze kan maken.

 

Meer informatie over de diverse diervoeders vindt u op deze pagina onder productgroepen.

van Gorp Diervoeders diervoeders

PRODUCTGROEPENZOEK EEN DEALER

Vul hieronder uw 4 cijfers van uw postcode in om uw dichtsbijzijde dealer te vinden


zoek naar dealers


CERTIFICATEN