nl uk

RUNDVEE

VAN GORP DIERVOEDERS BV, de partner voor het succesvolle rundveebedrijf voor nu en in de toekomst. Niet alleen op het gebied van voerleverantie en voedingsadviezen, maar ook in andere zaken die een belangrijke rol spelen bij melkveehouderijbedrijven.


Meedenken en adviseren over het landbouw-beleid en regelgevingen betreffende mestwetgeving, subsidies, melkquota en andere voor uw bedrijf strategische zaken.Een goed rendement op het melkveebedrijf begint met de optimale opfok van het pasgeboren kalf tot aan de hoogproductieve melkkoe. Naast de erfelijke factoren spelen management en ruwvoerwinning een zeer belangrijke rol voor het verkrijgen van een goede melkproductie.

 

Het rantsoen van melkvee bestaat immers voor het grootste gedeelte uit ruwvoer.
Naast dit ruwvoer zijn krachtvoeders nodig om het basisrantsoen in balans te brengen en zodoende tot optimale prestaties te komen.

 

Voorwaarden voor een goed geoptimaliseerd krachtvoer zijn de juiste verhoudingen van de nutriëntwaarden, synchronisatie van de verteringssnelheden en toevoeging van mineralen en vitaminen afgestemd op de behoefte van het dier. Daarnaast dienen deze krachtvoeders samengesteld te zijn uit smakelijke grondstoffen voor een goede opname.

 

VAN GORP DIERVOEDERS BV heeft hiervoor een zeer uitgebreid assortiment Rundvee-voeders beschikbaar, waaruit de veehouder in overleg met de bedrijfsadviseur een keuze kan maken. Het leveren van maatwerkvoeders speciaal afgestemd op de rantsoenen van de individuele veehouder behoort ook tot de mogelijkheden. In het hierna volgend assortimentsoverzicht staan de diverse soorten krachtvoeders beschreven. Naast de productie en levering van onze eigen rundveevoeders, is VAN GORP DIERVOEDERS BV ook leverancier van een totaalpakket voor de melkveehouder, te weten: kalvermelkpoeders, uitgebreid assortiment mineralen, likemmers en mineralenblokken, grondstoffen, grondstofmixen, zaagsel/vezel en kunstmeststoffen. Onze Rundveespecialisten staan gereed, om in overleg met u en met behulp van ons rantsoen optimalisatieprogramma, de juiste voeders uit te kiezen, die optimaal bij uw bedrijf en veestapel passen.

 

Rundveevoeders assortiment zetmeelvoeders

Voeders met een hoog aandeel aan (bestendig) zetmeel, met als voornaamste doel, een hoog eiwitgehalte in de melk te verkrijgen.

34. Rundveebrok Zetmeel 90 950 VEM / 90 DVE
36. Rundveebrok Zetmeel 95 950 VEM / 95 DVE
40. Rundveebrok Zetmeel 105 950 VEM / 105 DVE

 

Ureum correctie voeders

Deze voeders zijn speciaal samengesteld voor het verlagen van het ureumgehalte in de melk. Ureum corrigerende voeders bevatten een uitgekiende combinatie van energie, eiwit en toevoeging van het Protamineconcept.

2. Rundveebrok Protamine 90 960 VEM / 90 DVE
10. Rundveebrok Protamine 100 960 VEM / 100 DVE
30. Rundveebrok Protamine 110 960 VEM / 110 DVE

 

Eiwit correctie voeders

Krachtvoeders die worden ingezet ter aanvulling van eiwitarme basisrantsoenen. Uiteraard is de afstemming van het eiwit op de beschikbare energie uit het rantsoen zeer belangrijk voor een goede productie.

25. Rundveebrok C 940 VEM / 140 DVE
39. Rundvee Snijmaiskernbrok 940 VEM / 175 DVE
950. Rundvee Productiemix Top 940 VEM / 200 DVE

 

Optimix maatwerk

Speciale maatwerkvoeders afgestemd op het basisrantsoen van de individuele veehouder, naar behoefte van energie, eiwit, verteringssnelheden en mineralen. Op deze manier is het mogelijk het beste uit uw rantsoen te halen.


Jongvee voeders

Met dit ass. kan invulling w orden gegeven aan elk beoogde opfokstrategie. In samenspraak met de rundvee- specialist van VAN GORP DIERVOEDERS kan de beste keus gemaakt worden uit het ass. kalvervoeders en melkpoeders.


Diverse Kalvermelkpoeders

645. Kalvermix Super , Muesli
54. Baby-Kalverkorrel
53. Kalver-Jongveebrok


Standaard voeders

Standaard rundveevoeders, toe te passen in uitgebalanceerde basisrantsoenen. Leverbaar in diverse soorten met verschillende eiwitgehalten afhankelijk van de eiwitbehoefte in het ruwvoerrantsoen.


1. Rundveebrok A 940 VEM / 90 DVE
6. Rundveebrok A Extra 940 VEM / 95 DVE
9. Rundveebrok DVE Balans 940 VEM / 100 DVE
17. Rundveebrok B 940 VEM / 110 DVE
26. Rundveebrok DVE Plus 940 VEM / 120 DVE


Productievoeders

Kenmerkend voor de Productievoeders is de hogere VEM. De energie komt op een gelijkmatig tijdstip vrij in de pens.Voeders voor een stabiel en veilig rantsoen.

8. Rundveebrok Prod. 980 VEM / 100 DVE
28. Rundveebrok Prod.top 980 VEM / 115 DVE


Optilac voeders

Het Optilac assortiment ondersteunt de productie en het melkeiwitgehalte.
Kenmerkend voor deze voeders zijn de extra eisen aan verteringssnelheden voor eiwit en energie, en bevatten extra vitaminen,sporenelementen en Niacine. Uitermate geschikt voor hoog productief melkvee.

3. Rundveebrok Optilac Gras 960 VEM / 100 DVE
11. Rundveebrok Optilac Balans 960 VEM / 110 DVE
19. Rundveebrok Optilac Maïs 960 VEM / 120 DVE


Fermentatie voeders

Fermentatie voeders zijn aanvullende voeders voor het basisrantsoen met te weinig energie op pensniveau. Deze voeders hebben een hoog energieniveau en zijn verkrijgbaar met diverse eiwitgehalten.

42. Rundveebrok Energie 1000 VEM / 100 DVE
37. Rundveebrok Stimulans 980 VEM / 105 DVE
16. Rundveebrok Stimupro 980 VEM / 115 DVE

 

van Gorp Diervoeders diervoeders

PRODUCTGROEPENZOEK EEN DEALER

Vul hieronder uw 4 cijfers van uw postcode in om uw dichtsbijzijde dealer te vinden


zoek naar dealers


CERTIFICATEN