nl uk

OVERNAME BIOLOGISCHE ACTIVITEITEN

Met deze publicatie willen wij u op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling in ons bedrijf.

 

De afgelopen tijd hebben we onze gedachten laten gaan over de toekomst van en opvolging binnen ons bedrijf. Het spreekt voor zich dat we dit goed willen regelen. In dit traject zijn wij in gesprek gekomen met Reudink, een dochteronderneming van ForFarmers. Wij zijn verheugd u te kunnen laten weten dat deze gesprekken en gedachtewisselingen uiteindelijk geleid hebben tot een overname van Van Gorp Biologische Voeders B.V. door Reudink.

 

Alle activiteiten met betrekking tot de reguliere diervoeders binnen de Van Gorp Groep staan hier buiten en wij blijven dus als zelfstandig bedrijf Van Gorp Diervoeders B.V. vanuit Waalwijk produceren en leveren. Alle voeders voor rundvee, geiten, kleindieren, private label, Horsefood ‘the best’ en HorSemolen paardenvoeders, blijven dus onveranderd leverbaar vanuit onze productielocatie in Waalwijk.
Ook de biologische voeders in zakgoed blijven leverbaar vanuit Waalwijk. Dat betekent dat u kunt blijven rekenen op onze kennis, kunde en service.

 

Wie is Reudink?
Reudink richt zich 100% op de biologische markt. Het bedrijf heeft zich net als wij gespecialiseerd in de productie van biologische mengvoeders en staat in de markt bekend als een vooraanstaande en betrouwbare partner voor biologische veehouders.

 

Het kan zijn dat het bovenstaande nieuws vragen bij u oproept. Is dat het geval, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Met vriendelijke groeten,

Van Gorp Diervoeders B.V.
Hans en Arno van Gorp