nl uk

VACATURE CHAUFFEUR BULKWAGEN

Van Gorp is een diervoederbedrijf, opgericht in 1923 en beschikt over productielocaties in Waalwijk en Schalkwijk.
Van Gorp Diervoeders is producent van de Horsefood ‘the best’ paardenvoeders, rundveevoeders en kleindiervoeders.

 

Voor de productielocatie in Waalwijk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor de functie van:

 

CHAUFFEUR BULKWAGEN

 

Functieomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor het laden bij onze productielocaties en het vervoeren van diervoeders met een moderne, representatieve truck-bulkoplegger combinatie naar onze klanten in Nederland en België. Dit zijn agrarische bedrijven, zoals veehouderijen, maneges etc., waarbij de met verschillende voeders geladen compartimenten op druk gezet worden en het voeder vervolgens in de silo’s geblazen wordt.


Belangrijk hierbij is dat zorgvuldig gewerkt wordt en dat het voer in de juiste silo’s gelost wordt. In ons bedrijf wordt gewerkt conform het GMP+ kwaliteitssysteem.

 

Als bulkwagenchauffeur bezoek je onze klanten met grote regelmaat. Hierdoor heb je veel contact met onze afnemers en in die hoedanigheid ben je een vertegenwoordiger van ons bedrijf. Een nette en correcte houding is hierbij dus zeer belangrijk.

 

Functie-eisen:
- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE.
- Je bent tevens in het bezit van een geldige bestuurderskaart én Code 95.
- Je hebt enige ervaring op een bulkwagen of interesse dit te leren.

 

Arbeidsvoorwaarden:
- Salaris conform CAO voor de Graan be- en verwerkende bedrijven.
- Fulltime functie op basis van een 38-urige werkweek, met mogelijk wisselende aanvangstijden. De mogelijkheid is bespreekbaar om de genoemde werkzaamheden eventueel in 4 dagen uit te voeren.
- Code 95 cursussen worden door ons betaald.
- Werkkleding wordt beschikbaar gesteld.


Informatie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans van Gorp of Wim de Groot, tel.: 0416-315770; Mail: info@van-gorp.com
Van Gorp Diervoeders B.V., Zomerdijkweg 2, 5145 PK Waalwijk